Pasen


 

Heeft u ook zin in een gezellige Paasbrunch? Geniet dan samen met het hele gezin van onze heerlijke Paasbrunch TO GO en doe mee met de Paaszoektocht!

Reserveer de Paasbrunch TO GO online en kom deze op Eerste Paasdag (zondag 4 april) om 11:00 uur bij ons afhalen. De Paashaas zal u verwelkomen en meenemen naar ons terras, waar om 11:15 uur (in de buitenlucht) onze spannende Paaszoektocht naar het Gouden Ei van start gaat. De kinderen krijgen allemaal een leuke verrassing mee naar huis en de winnaar van de zoektocht wint zelfs een GRATIS ‘Glow in the Dark’ feestje!

Gezellig even er samen tussenuit, om vervolgens thuis te genieten van een heerlijke Paasbrunch! Reserveer snel, want vol=vol!

Liever de Paasbrunch laten bezorgen? Dat kan ook! Voor €5,- komen wij op Eerste Paasdag (zondag 4 april) tussen 10:00 – 12:00 uur persoonlijk bij u langs (uiteraard geheel coronaproof).

 

PAASBRUNCH TO GO vanaf 2 personen:

– Verse Hollandse Aspergesoep

– Boerenomelet

– Minisandwiches kip en zalm

– Mini bake off broodjes

– Mini croissantjes

– Jonge kaas en beenham

– Potje jam en roomboter

– Boerenyoghurt met granola en verse aardbeien

– Jus d’orange

– Gekleurde paaseieren

– Inclusief heerlijke Paaswafel & diverse lekkernijen!

 

Prijzen:

Prijs pakket: €49,50 (3 personen)

Prijs pakket: €33,- (2 personen)

Meerprijs per persoon: €16,50 p.p.

Kinderprijs: €8,50 p.k.

TIP Ook heel leuk om cadeau te geven! Wij bezorgen het aan huis en kunnen een persoonlijke boodschap achterlaten op de box!

 

Reserveren:

Telefonisch: 073-6411665

Online: klik op één van de onderstaande buttons

 


 

Back to Top