Competitie Bowlen

Op dit moment hebben wij verschillende competities lopen op gekeurde banen in ons bowlinghuis. Wilt u meer informatie en/of heeft u interesse in competitie bowlen?
Lees dan snel de informatie die hieronder staat weergegeven!

In een goed en gezellig bowlinghuis vindt u meestal een vereniging, BvDB (Bowling vereniging Den Bosch) heeft een eigen site alsook de Bedrijvenleagues.

Voor meer informatie zie onderstaande links.

 

 

 

 

 

 

 

 

De Bedrijven League

Bedrijfsbowlen of recreatief bowlen in competitieverband (voor de één als sport, voor de ander als recreatie). De bedrijven League is jaren geleden opgericht om bowlers de mogelijkheid te geven in competitieverband tegen elkaar te kunnen spelen, waarbij het uitgangspunt is, dat één ieder door de volledig geautomatiseerde score telling (handicap basis) kan winnen. De naam “bedrijvenleague” is gekozen omdat in eerste instantie de teams uitkwamen voor een bedrijf en hier eventueel voor gesponsord werden. Hoewel we deze vorm van teams nog steeds aanmoedigen, is het natuurlijk mogelijk om zonder bedrijf mee te spelen. Dus ook voor een vriendengroep, buurtgroep, straatgroep elk is van harte welkom. De belangrijkste doelstelling bedrijfsbowlen; is goed voor uw bedrijf. Collega’s die elkaar beter leren kennen. Soms zeer waardevolle contacten met andere bedrijven. Uw mensen ontspannen en bewegen zich. En de combinatie met vrienden of andere teams staan garant voor een ontspannen en een gezellige avond op maandag en dinsdag in de geheel gerenoveerde bowling. We hebben 3 verschillende leagues waarin teams wekelijks of twee wekelijks tegen elkaar kunnen bowlen. Elke speelavond gooit u 3 games en kan een team 8 punten verdienen. Aan het eind van het seizoen is er in elke league één winnaar. Het speelseizoen begint in september en eindigt in juni. Op (nationale) feestdagen wordt er niet gespeeld. Een bowling team bestaat uit 3 of 4 personen. Het is aan te raden een 4e, 5e en eventueel een 6e speler als ‘reserve’ te hebben zodat u altijd voltallig aanwezig kunt zijn. Op maandag wekelijks, trio van 20:00 uur tot 22:00 uur. Op dinsdag 2 wekelijks, 4 mans van 19:00 uur tot 21:00 uur. 2 competities 1 op de even weken en 1 op de oneven weken. In Bowling & Partcentrum Maaspoort zijn schoenen en ballen aanwezig, zodat niet direct eigen spullen aangeschaft hoeft te worden. Mocht het bowlen u bevallen, kan u overwegen uw eigen bal en schoenen aan te schaffen. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht in onze eigen pro-shop.

Wilt u meespelen of wilt u meer informatie kom dan gerust eens kijken op één van onze speelavonden. Of neem contact op met Bowling- & Partycentrum Maaspoort op 073-6411665. Mailen kan ook naar receptie@demaaspoort.nl

Back to Top

Kom voor een onvergetelijke Paasbrunch

naar Bowling- en Partycentrum Maaspoort!

(Klik op de flyer voor een grotere afbeelding)